Sieraden

                             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sieraden zijn er veel. Maar een sieraad dat bij u past en waar u bij gaat stralen… daar gaat het bij Juwelier Verhaagen om.

Wilt u een bijzonder moment in uw leven vastleggen in een sieraad dan biedt R&C Diamonds meerdere mogelijkheden om uw sieraad aan te vullen. Maar ook voor een bijzonder collier of een armband in zilver of goud bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn voortdurend voor u op zoek naar verrassende collecties die zich kenmerken door authenticiteit. Sieraden die niet overal verkrijgbaar zijn. Dus voor ieder moment en in alle prijsklassen kunt u bij ons vast iets geschikts vinden.

Wij helpen u dan ook graag bij het kiezen van een schitterend sieraad. In onze zaak staat de koffie klaar en laten wij u graag en in alle rust onze uitgebreide collectie zien en vooral passen!

 

 

Nieuw in onze collectie

TAJ AMSTERDAM – Herencollectie

Taj Amsterdam maakt stijlvolle en duurzame sieraden voor mannen en vrouwen. In onze zaak kunt u momenteel terecht voor de prachtige Taj-sieraden voor heren. De sieraden van Taj-Amsterdam zijn vakkundig en met de hand gemaakt van 100% gerecycled en ethisch gemijnd zilver en ethische edelstenen. Ook het 18k premium gold platen van deze sieraden wordt volledig ethisch, milieuvriendelijk en ambachtelijk gedaan. De Indonesische producenten krijgen een eerlijk loon en werken in een veilige werkomgeving en binnen reguliere werkuren. Dankzij verschillende programma’s kunnen zij zich bovendien blijven ontwikkelen en doorgroeien.

De ontwerpen van Taj Amsterdam zijn elegant en toch edgy, iconisch en toch makkelijk draagbaar. Maar Taj-sieraden gaan over meer dan duurzaamheid en esthetiek. Zij ontwerpen hun sieraden als inspirerende kunstwerken; als tijdloze herinneringen aan inspirerende en bevrijdende waarden en levensfilosofieën. Daarom draagt elk Taj-stuk een wereldse naam, betekenisvol detail of symbool. Dat maakt deze sieraden ook een extra mooi cadeau – voor zowel een geliefde als jezelf.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Triangel – Smuck

Creatief werk tussen zee en heide:
In de fabriek in Beverstedt (Nedersaksen, Duitsland) worden sinds 1988 hoogwaardige zilveren en gouden sieraden gemaakt.
Dit merk staat voor de poëzie in zilver en goud. De Triangel Collectie draagt de nabijheid van de kust met zich mee, spiegelt het Noorderlicht en brengt op een geheel onderscheidende manier het levensgevoel van ieder tot uitdrukking.

Bent u benieuwd naar de nieuwe collecties? Kom gerust eens langs in onze winkel om deze te bewonderen. Graag tot ziens!

 

 

Service en reparatie
Voor de sieraden worden de reparaties verzorgd door deskundige goud/zilver smeden.
Ook kunnen wij u deskundig te woord staan voor het repareren of vermaken van uw sieraad.
Omdat wij weten dat elk sieraad zijn eigen emotionele waarde heeft, wordt er zeer zorgvuldig met uw sieraad omgegaan.

 

 

Gaatjes schieten

* Leeftijd vanaf 8 jaar

* Wij schieten de gaatjes één voor één

* U kunt hiervoor geen afspraak maken

* Wanneer het druk is, of bij een kleine bezetting, kan er gevraagd worden op een ander tijdstip terug te komen

 

De volgende merken kunt u bij Juwelier Verhaagen vinden:

𝐷𝑖𝑎𝑚𝑎𝑛𝑡 𝑠𝑖𝑒𝑟𝑎𝑑𝑒𝑛:

 

 

𝐺𝑜𝑢𝑑𝑒𝑛 𝑠𝑖𝑒𝑟𝑎𝑑𝑒𝑛:

𝑍𝑖𝑙𝑣𝑒𝑟𝑒𝑛 𝑠𝑖𝑒𝑟𝑎𝑑𝑒𝑛:

𝑇𝑖𝑡𝑎𝑛𝑖𝑢𝑚, 𝑎𝑙𝑢𝑚𝑖𝑛𝑖𝑢𝑚 𝑒𝑛 𝑠𝑡𝑎𝑙𝑒𝑛 𝑠𝑖𝑒𝑟𝑎𝑑𝑒𝑛:

 

Polijstdoekjes/poetsdoekjes voor Zilveren en Gouden Sieraden €12,50