Sieraden

                             

 

Sieraden zijn er veel. Echter, een sieraad dat bij u past en waar u bij gaat stralen… daar gaat het bij Juwelier Verhaagen om.

Wilt u een bijzonder moment in uw leven vastleggen in een sieraad, dan biedt R&C Diamonds meerdere mogelijkheden om uw sieraad aan te vullen. Eveneens voor een bijzonder collier of een armband in zilver of goud bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn voortdurend voor u op zoek naar verrassende collecties die zich kenmerken door authenticiteit, sieraden die niet overal verkrijgbaar zijn. Dus voor ieder moment en in alle prijsklassen kunt u bij ons vast iets geschikts vinden.

Wij helpen u dan ook graag bij het kiezen van een schitterend sieraad. In onze zaak staat de koffie klaar en laten wij u graag, en in alle rust, onze uitgebreide collectie zien en vooral passen!

 

 

𝑁𝑖𝑒𝑢𝑤 𝑖𝑛 𝑜𝑛𝑧𝑒 𝑐𝑜𝑙𝑙𝑒𝑐𝑡𝑖𝑒

𝑆𝑝𝑎𝑟𝑘𝑙𝑖𝑛𝑔

Ontdek de kleurrijke wereld van Sparkling, waar de mogelijkheden eindeloos zijn. Van statement oorbellen tot subtiele ringen, we hebben voor elk wat wils. Mix en match er op los en creëer je eigen unieke stijl. Durf te spelen met verschillende edelstenen en kettingen, of ga voor een stack van levendige armbanden.

Bij Sparkling Jewels draait het allemaal om het uiten van jezelf en het toevoegen van een beetje sprankeling aan je outfit. Mix, match en straal!

 

𝐺𝑖𝑜𝑣𝑎𝑛𝑛𝑖 𝑅𝑎𝑠𝑝𝑖𝑛𝑖

In een wereld van massa geproduceerde producten, ligt ware luxe in uniekheid. Deze uniekheid kan enkel gecreëerd worden door vakmanschap. De sieraden van Giovanni Raspini zijn handgemaakt, één voor één met de uiterste zorg en aandacht.

Al meer dan vijftig jaar streeft het merk er met passie en professionaliteit naar om schoonheid een nieuwe vorm te geven. Giovanni Raspini positioneert zichzelf als een innovatieve leider in de zilveren sieradensector. Terwijl het tegelijkertijd nauwe banden onderhoudt met de lokale gemeenschap en de grote Toscaanse goudsmeedtraditie.

 

 

𝑇𝐴𝐽 𝐴𝑀𝑆𝑇𝐸𝑅𝐷𝐴𝑀 – 𝐻𝑒𝑟𝑒𝑛𝑐𝑜𝑙𝑙𝑒𝑐𝑡𝑖𝑒

Taj Amsterdam maakt stijlvolle en duurzame sieraden voor mannen en vrouwen. In onze zaak kunt u momenteel terecht voor de prachtige Taj-sieraden voor heren. De sieraden van Taj-Amsterdam zijn vakkundig en met de hand gemaakt van 100% gerecycled en ethisch gemijnd zilver en ethische edelstenen. Ook het 18k premium gold platen van deze sieraden wordt volledig ethisch, milieuvriendelijk en ambachtelijk gedaan. De Indonesische producenten krijgen een eerlijk loon en werken in een veilige werkomgeving en binnen reguliere werkuren. Dankzij verschillende programma’s kunnen zij zich bovendien blijven ontwikkelen en doorgroeien.

De ontwerpen van Taj Amsterdam zijn elegant en toch edgy, iconisch en toch makkelijk draagbaar. Maar Taj-sieraden gaan over meer dan duurzaamheid en esthetiek. Zij ontwerpen hun sieraden als inspirerende kunstwerken; als tijdloze herinneringen aan inspirerende en bevrijdende waarden en levensfilosofieën. Daarom draagt elk Taj-stuk een wereldse naam, betekenisvol detail of symbool. Dat maakt deze sieraden ook een extra mooi cadeau – voor zowel een geliefde als jezelf.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

✿ 𝐶𝑎𝑑𝑒𝑎𝑢𝑡𝑖𝑝!
𝑆𝑖𝑒𝑟𝑎𝑑𝑒𝑛𝑏𝑜𝑥 𝑜𝑓 𝑒𝑒𝑛 𝑐𝑎𝑑𝑒𝑎𝑢𝑏𝑜𝑛 (𝑣𝑎𝑛𝑎𝑓 €15,-)

Sieradenbox Zwart XL €259,-
Sieradenbox Zwart XL €259,-
Sieradenbox Groen Velvet M €59,-
Sieradenbox Groen Velvet M €59,-
Pandora Sieradendoos Small €49,-

 

 

 

Pandora Sieradendoos Medium €79,-                                                                                     

 

Polijstdoekjes/poetsdoekjes voor Zilveren en Gouden Sieraden €15,00

 

 

𝑆𝑒𝑟𝑣𝑖𝑐𝑒 𝑒𝑛 𝑟𝑒𝑝𝑎𝑟𝑎𝑡𝑖𝑒

Voor de sieraden worden de reparaties verzorgd door deskundige goud/zilver smeden.
Ook kunnen wij u deskundig te woord staan voor het repareren of vermaken van uw sieraad.
Omdat wij weten dat elk sieraad zijn eigen emotionele waarde heeft, wordt er zeer zorgvuldig met uw sieraad omgegaan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

𝐺𝑎𝑎𝑡𝑗𝑒𝑠 𝑠𝑐ℎ𝑖𝑒𝑡𝑒𝑛

* Leeftijd vanaf 8 jaar

* Wij schieten de gaatjes één voor één

* U kunt hiervoor geen afspraak maken

* Wanneer het druk is, of bij een kleine bezetting, kan er gevraagd worden op een ander tijdstip terug te komen

 

 

𝐷𝑒 𝑣𝑜𝑙𝑔𝑒𝑛𝑑𝑒 𝑚𝑒𝑟𝑘𝑒𝑛 𝑘𝑢𝑛𝑡 𝑢 𝑏𝑖𝑗 𝐽𝑢𝑤𝑒𝑙𝑖𝑒𝑟 𝑉𝑒𝑟ℎ𝑎𝑎𝑔𝑒𝑛 𝑣𝑖𝑛𝑑𝑒𝑛:

𝐷𝑖𝑎𝑚𝑎𝑛𝑡 𝑠𝑖𝑒𝑟𝑎𝑑𝑒𝑛:

 

 

𝐺𝑜𝑢𝑑𝑒𝑛 𝑠𝑖𝑒𝑟𝑎𝑑𝑒𝑛:

𝑍𝑖𝑙𝑣𝑒𝑟𝑒𝑛 𝑠𝑖𝑒𝑟𝑎𝑑𝑒𝑛:

𝑇𝑖𝑡𝑎𝑛𝑖𝑢𝑚, 𝑎𝑙𝑢𝑚𝑖𝑛𝑖𝑢𝑚 𝑒𝑛 𝑠𝑡𝑎𝑙𝑒𝑛 𝑠𝑖𝑒𝑟𝑎𝑑𝑒𝑛: